NaruTo Това е сайт за нашето известно аниме Наруто! |
|
| Вицове | |
| | Автор | Съобщение |
---|
MetalForever Хокаге
Брой мнения : 522 Join date : 03.05.2009 Age : 29 Местожителство : Девня
| Заглавие: Вицове Чет Юни 03, 2010 9:59 pm | |
| Хайде малко разнообразие... Нещо също толкво смешно, колкото и бисерите. | |
| | | MetalForever Хокаге
Брой мнения : 522 Join date : 03.05.2009 Age : 29 Местожителство : Девня
| Заглавие: Re: Вицове Пет Юни 04, 2010 10:09 pm | |
| Урок по математика. Учителката пита: - Деца, запишете и сметнете, колко трябва да платите общо, ако на една банка дължите 3 хиляди евро, на друга - 10 хиляди, на трета - 5 хиляди, на четвърта - 15 хиляди? Минават няколко минути. Всички смятата, само Иванчо гледа в тавана. Учителката: - Иванчо, отговори ти! - Не знам, госпожо, нашето семейство в такива случаи отива да живее в друг квартал и сменяме телефонните номера... | |
| | | Hryychi_Itachi Генин
Брой мнения : 98 Join date : 01.07.2009 Age : 28 Местожителство : Девня
| Заглавие: Re: Вицове Нед Авг 01, 2010 4:43 pm | |
| | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Авг 01, 2010 4:44 pm | |
| Скъпи ми синко,
Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни. Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.
Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. От тогава не сме ги виждали.
Времето тук не е лошо. Само дето миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото.
Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре.
Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.
Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.
Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили.
Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук.
С обич, Мама
====================================== ТИР се движи с голяма скорост. Изведнъж покрай него преминава като стрела велосипедист. Озадачен шофьорът на тира настъпва газта и изпреварва велосипедиста. След минута велосипедиста отново го изпреварва. Безкрайно учуден шофьорът включва всички възможни мощности и отново изпреварва велосипедиста. След секунда велосипедиста отново го изпреварва. Помисляйки, че има някаква повреда шофьорът на тира спира и слиза. В един момент велосипедиста се връща на заден ход. Тираджията го пита: - К"во става бе, мой човек? Аз ли не съм наред или ти караш по-бързо? Задъхан велосипедиста му казва: - А..з, а...з щ...е ти е*а майката ако още един път ми закачиш тирантите...
============================================= Един баща програмист пита 3 госишната си дъщеричка: - Я кажи на тате как вика кучето? - БАУ БАУ тати! - Я кажи как вика котето татиното? - Мяу мяу тати! - Я кажи татковото кравата как вика? - МУ МУ тати - я кажи татиното мишката как вика? - CLICK CLICK тати ! ============================================== Мъж отишъл да аптеката да купи лекарства на болната си жена. Върнал се, дал й ги, тя ги погледнала и веднага му се развикала: - Защо си купил толкова много, похарчил си сумати пари. Колко пари си дал? Сигурно поне 20 лева си дал. А мъжът отговорол: - То си пише - СтоДал. ============================================== Две приятелки се срещат и започват да се хвалят: - Виж, каква чанта си купих - от крокодилска кожа. - И моята е от крокодил, но от кожата на ...оная му работа. - И какво от това? - Как какво, само като я погалиш малко и става на куфар! | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Авг 01, 2010 4:44 pm | |
| Един мъж си изкалчил крака , но незнаел какво да прави и питал приятеля си. -Абе мн ме боли крака тука и незкам какво да прая бре,апак JP-то (личен лекар) е в отпуска. -Ми ся щти кажа.В аптеката има нова машина , смао пикаеш в една чашка и ти изкарва диагноза. -Ем няма какво да напрая друго освен това. Изпикал се в чашката , пуснал я в машината и след секънди бележка:"Десният ви глезен е изкалчен.Мажете го 3 дена сас лук и чесан и ще се оправи." Мъжат невярвал много на машината и затова решил да направи следното:Изпикал се пак в чапката , дал на жена си да се изпикае , след това на сина си , взел едно кучешко АКО и ги пуснал в машината. БЕЛЕЖКА : Кучето ви има вашки , жена ви е бремента с близнаци (детоето не е от вас ) синът ви взима наркотици и НАЛИ ВИ КАЗАХ ЗА КРАКА!!!! Бай Ганю Американеца и Испанеца патували в един кораб.Не след дълго излязал призрака на ЧЕРНАТА БРАДА (най-жестокия пират). -Сега ще ви отсека главите червей.-Казал той-Но понеже ми е скучно ще ви дам право на едно желание , ако го изпалня умирате , ако него изпалня ставате най-богатите хора в света. Пръв бил Американеца - Искам всички кораби на света да дойдат.-Пирата щтракнал с пръст и след миг се появоли хиляди кораби и му отсякли главата. Втори бил испанеца - Искам всичките подводници да дайдат - Пак саштото , и на него му отрязали главата. Трети бил БАЙ-ГАНЮ - Той праднал по български (миризливо и звучно) и казал "А СЕГА ГО ХВАНИ И ГО БОЯДИСАЙ ЧЕРВЕНО"
ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ :!: :!: :!:
Последната промяна е направена от Hryychi_Itachi на Нед Авг 01, 2010 4:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Авг 01, 2010 4:45 pm | |
| Предварително се извинявам за правописните грешки ама да разказвам или да пиша :ДД:
Една мутра си купил БМВ М5 с всички икстри,тръгнал да ходи да се хвали на приятелите си и на светофара видял един трабант.Изравнил се до него свалил джама да се похвали ии съще временно дядката с старата кола и той свалил стъклото и казал на мутрата: - Абе брат ми имаш ли 78 канал на Булсаткома,че на мене нещо не ми хваща?! Мутрата изнервен,че няма цифровата телевизия натиснал газта до край и литнал през уличките..На следващия ден отишъл в сервиза на БМВ и им казал: - Шшш искам тука до 20 минути да ми сложите вскичките канали на Булсатком! Хората му сложили антена,която хващала 150 канала 0_0 :Д Тръгнал нашия ии пак на светофара гледа трабанта сваля джама пак да се похвали и дядката гго пита: -Абе мой ще ми пуснеш ли филийката на твоя тостер.че нещо и тостера и фурната не бачкат? Мутрата бесен се изнесъл отишъл пак при БМВ иим казал: -Искам ТОСТЕРИ,ХЛАДИЛНИЦИ,ПЕЧКИ,АЗПИРАТОРИ и всякви от сорта !!!!! Работниците надупчили БМВ-то със какво ли не Мутрата вече весел тръгнал да търси дядката.Отива на светофара и дядката го няма.Бесен тръгнал из целия град и накрая видял трабанта пред един блок.Спрял до него почукал му на дхама,дядката изкача на прозора и слуша - Абе дядка скивай иам си хладилници младилници всичкко.. Дядката седял гледал го и му отвърнал: -Абе тъпанар за тва ли ма извади от джакузито.. ХХАХА за ко го писах 2 4аса :Д
Последната промяна е направена от Hryychi_Itachi на Нед Авг 01, 2010 4:48 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Авг 01, 2010 4:46 pm | |
| - Hryychi_Itachi написа:
- Скъпи ми синко,
Пиша ти бавно, защото знам, че не можеш да четеш бързо. Вече не живеем там, където, живеехме, когато ти напусна дома ни. Баща ти прочел в някакъв вестник, че на човек му се случват най-много неприятности и нещастни случай в радиус от около 30 км. от дома му, затова се преместихме на друго място.
Няма да мога да ти изпратя адреса, защото последното селско семейство, което е живяло тук е взело номерата на къщата с тях, за да не си сменят адреса. Това място е наистина много хубаво. Дори има и пералня. Но не съм сигурна дали работи добре. Миналата седмица сложиш вътре малко дрехи, затворих капака и дръпнах синджира. От тогава не сме ги виждали.
Времето тук не е лошо. Само дето миналата седмица валя два пъти. Първият път за 3 дена, вторият за 4. Относно това палто, което искаш да ти изпратим, чичо ти Гошо каза, че ще е прекалено тежко, ако го сложим с копчетата в колет, затова ги отрязохме и ги сложихме в джобовете на палтото.
Оня ден Муньо си заключи ключовете за колата вътре в колата. Много се бяхме притеснили, защото му трябваха цели 2 часа, за да си отвори колата... и да ни изкара нас с баща ти от вътре.
Сестра ти роди бебенце тази сутрин. Но все още не знам какво е то и ми е трудно да ти кажа дали си станал леля или чичо. Бебето много прилича на брат ти.
Вуйчо ти Крум падна в един казан за ракия миналата седмица. Някакви хора се опитали да го издърпат от там, но той успял да отбие нападението им, след което се удавил. После го кремирахме и той горя цели три дена. Краката му все още тлеят.
Трима от твоите приятели паднаха от моста преди няколко дена, докато се возели в самосвал. Мишо карал самосвала. Той успял да си отвори прозореца и да се изплува, другите двама обаче не успели да свалят задната преграда на самосвала и се удавили.
Няма повече какво друго да ти кажа, синко. Нищо изключително и извънредно не се е случвало тук.
С обич, Мама
====================================== ТИР се движи с голяма скорост. Изведнъж покрай него преминава като стрела велосипедист. Озадачен шофьорът на тира настъпва газта и изпреварва велосипедиста. След минута велосипедиста отново го изпреварва. Безкрайно учуден шофьорът включва всички възможни мощности и отново изпреварва велосипедиста. След секунда велосипедиста отново го изпреварва. Помисляйки, че има някаква повреда шофьорът на тира спира и слиза. В един момент велосипедиста се връща на заден ход. Тираджията го пита: - К"во става бе, мой човек? Аз ли не съм наред или ти караш по-бързо? Задъхан велосипедиста му казва: - А..з, а...з щ...е ти е*а майката ако още един път ми закачиш тирантите...
============================================= Един баща програмист пита 3 госишната си дъщеричка: - Я кажи на тате как вика кучето? - БАУ БАУ тати! - Я кажи как вика котето татиното? - Мяу мяу тати! - Я кажи татковото кравата как вика? - МУ МУ тати - я кажи татиното мишката как вика? - CLICK CLICK тати ! ============================================== Мъж отишъл да аптеката да купи лекарства на болната си жена. Върнал се, дал й ги, тя ги погледнала и веднага му се развикала: - Защо си купил толкова много, похарчил си сумати пари. Колко пари си дал? Сигурно поне 20 лева си дал. А мъжът отговорол: - То си пише - СтоДал. ============================================== Две приятелки се срещат и започват да се хвалят: - Виж, каква чанта си купих - от крокодилска кожа. - И моята е от крокодил, но от кожата на ...оная му работа. - И какво от това? - Как какво, само като я погалиш малко и става на куфар! | |
| Заглавие: Re: Вицове Нед Авг 01, 2010 4:46 pm | |
| - Hryychi_Itachi написа:
- Предварително се извинявам за правописните грешки ама да разказвам или да пиша :ДД:
Една мутра си купил БМВ М5 с всички икстри,тръгнал да ходи да се хвали на приятелите си и на светофара видял един трабант.Изравнил се до него свалил джама да се похвали ии съще временно дядката с старата кола и той свалил стъклото и казал на мутрата: - Абе брат ми имаш ли 78 канал на Булсаткома,че на мене нещо не ми хваща?! Мутрата изнервен,че няма цифровата телевизия натиснал газта до край и литнал през уличките..На следващия ден отишъл в сервиза на БМВ и им казал: - Шшш искам тука до 20 минути да ми сложите вскичките канали на Булсатком! Хората му сложили антена,която хващала 150 канала 0_0 :Д Тръгнал нашия ии пак на светофара гледа трабанта сваля джама пак да се похвали и дядката гго пита: -Абе мой ще ми пуснеш ли филийката на твоя тостер.че нещо и тостера и фурната не бачкат? Мутрата бесен се изнесъл отишъл пак при БМВ иим казал: -Искам ТОСТЕРИ,ХЛАДИЛНИЦИ,ПЕЧКИ,АЗПИРАТОРИ и всякви от сорта !!!!! Работниците надупчили БМВ-то със какво ли не Мутрата вече весел тръгнал да търси дядката.Отива на светофара и дядката го няма.Бесен тръгнал из целия град и накрая видял трабанта пред един блок.Спрял до него почукал му на дхама,дядката изкача на прозора и слуша - Абе дядка скивай иам си хладилници младилници всичкко.. Дядката седял гледал го и му отвърнал: -Абе тъпанар за тва ли ма извади от джакузито.. ХХАХА за ко го писах 2 4аса :Д | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Вицове | |
| |
| | | | Вицове | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|