ФАЛШИВА!
Брат ми ме изнасили
Аз съм момиче едва на 16 години и се казвам "забравих си името". Една вечер излязох на дискотека с братовчедка си, която ми е съседка. Нашите работеха в Англия и брат ми се грижеше за мен. Той ми каза да се прибера към 22 часа, защото повече нашите не позволявали. Братовчедка ми обаче я пускаха до 5/6 сутринта, а мен не! Аз и братовчедка ми се върнахме към 1 през ноща, братовчедка ми се прибра в тях, а аз у нас! Брат ми ме чакаше на вратата. Като ми отвори аз останах отвън гледайки го. Попитах го дали може да вляза вътре, защото имаше признак той да не се маха от вратата, че да мога да вляза! Излезе той с една крачка напред, след което ме хвана за косата и ме вкара вътре... След това започна да ми крещи, защо съм закъсняла и така нататък... Отвърнах му, че съм искала да се забавлявам малко повече от предвиденото, но той пак ме хвана за косата и ме завлачи до неговата стая! Хвърли ме на леглото си и заключи вратата... Аз се изправих и започнах да го моля, да ме остави и че това няма да се повтори, но той ми удари силен шамар, че самата аз си паднах на леглото. След това започна да ми разкъсва дрехите, започна да ме целува и облизва навсякъде, след което се стигна и до секс! Изнасили ме... След като свърши този ужас, той ме взе на ръце и ме съпроводи до банята, положи ме във ваната, а аз си мислех че пак ще продължи с изнасилването! Ама той ме изкъпа, преоблече ме и ме остави да спя в стаята ми, обаче аз не можех да мигна от страх и ужас! Сега, когато нашите заминат да работят в Англия аз или се заключвам в стаята си или отивам в някоя приятелка, но никога не оставам при него! Не съм казала още на нашите и не мисля, защото много си обичам брата! (малее героинята ми направо suck-ва)