ItachiUchiha Избягал нинджа
Брой мнения : 141 Join date : 26.06.2009 Age : 29 Местожителство : София
| Заглавие: ~Творението на Ита~ Пет Дек 04, 2009 10:36 pm | |
| Така... Тук ще си поставям някакви си мои приказчици и не се очудвайте защо има аниме герои, защо има и хора от филми... Малко съм луд аз! | |
|
| Заглавие: Re: ~Творението на Ита~ Пет Дек 04, 2009 10:43 pm | |
| Глава 1
04.12 Какво става? Когато отидох в школата за Вампири, учителят Арманд беше много студен към мен! Защо? Какво сторих в миналото, че да се държи така? За 13 години не е лесно да отпушиш вампирските качества, нали? Отидох в школата и погледнах списъка с членовете, стигнах до името Мока! Имах подозрения, че това ще е моята "най-добра" приятелка! И, да бях права, това нистина беше Мока-чан! Не знаех какво да сторя, какво да кажа... Гледах я само с презрение, за това че Канаме и Зеро я оставиха жива! Защо го направихте глупаци такива?
Дневникът на едно момиче!
Всъщност моят герой е момиче, което е вампир и учи в школа за Вампири! За ваканциите из школата по-нататък! | |
|
| Заглавие: Re: ~Творението на Ита~ Съб Мар 26, 2011 11:35 am | |
| 29.05 Що? Хамава Мока! Канаме и Зеро са виновни за всичко, което се случи! Мършата се опита да ме отрови с отровна кръв! Мока, ще си го върна, да знаеш! Идиотка! И хамавия учител Арманд! Става все по-студен и по-студен към мен! Пък моето семейство му даде тази школа! Всичко е мое... И как се отблагодарява? Като ме скъсва на абсолютно всеки изпит! Всички отговори са ми верни и той ме скъсва! Пък останалите минават! Но така няма да стане! Ще си го получи и той един ден! Кога ще е, пък не ме питай! Щото не знам! Айде дневниче, чао... | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: ~Творението на Ита~ | |
| |
|